В началото на заседанието на кабинета премиерът Бойко Борисов поиска от здравния министър Кирил Ананиев реформите в здравеопазването да се правят паралелно с изплащането на заплатите на хората.

Не може да сме дали пет милиарда лева за здравеопазване и да има хора, които недоволстват, каза той пред министрите и възложи на Кирил Ананиев да се заеме с протестиращите от болниците в Ловеч и Враца.

Такива пари България никога не е отделяла за здравеопазване. Не може да сме дали повече от половин милиард лева за здраве тази година и те да недоволстват, посочи Борисов. Няма болници, които да са управлявани правилно и да протестират - тези две болници /в Ловеч и Враца/ години наред са водени към фалит, посочи Кирил Ананиев. Примерът помоли министъра тези болници да бъдат стабилизирани, защото е грехота при толкова много давани пари за здравеопазване да има недоволни.ПОЛ БЪНЧ
05/16/2018 15:45:50

МИ, ТЕ НЕДОВОЛНИТЕ НЯМАТ ПАРИ И НАПРАВО СИ УМИРАТ! НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ В ЦЯЛАТА НИ ИСТОРИЯ ТАКЪВ НЕУК И НАГЪЛ ТИП ЗА ПРЕМИЕР! МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ СВЪРШИШ ИЛИ В ЗАТВОРА ИЛИ (НЕДАЙ СИ БОЖЕ) КАТО ЧАУШЕСКУ!

Румен
05/16/2018 18:31:28

Те в болниците недоволни,а народа питате ли го? Нали политиците са непрекъснато по Европа,та нима не знаят колко плащат там за лекарствата на хората! Деца (16 или 18 години) и възрастни над 60 години напълно безплатно. За хронично болни безплатно независимо от възрастта им. На социално слаби се издава сертификат за безплатни лекарства независимо от възраст и време на ползване. За всички останали 70% Освен това медицински апарати,санаториум включително транспорта до него,за определени болести хранителни продукти безплатно.... Давали били,нали парите на народа раздават но на кого?

bjorg.knutsen.9@osmiat.org
05/17/2018 13:22:19

Не сте дали, а сте ИЗТОЧИЛИ 5 МИЛИАРДА от здравната каса! Затова реве народа, и е прав!

666
05/20/2018 19:50:11

ПРЕМИЕРЪТ Е МНОГО ПРАВ!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

*       
*