Шиниъд О'Конър беше приета в болницата, една седмица след като 17-годишният й син беше намерен мъртъв.

Изпълнителката на „Nothing Compares 2 U“ съобщи на феновете си в четвъртък вечер, че отива в болница, за да получи помощ, след като сподели в поредица от тревожни публикации в Twitter, че планира да посегне на живота си.

"Реших да последвам сина си. Няма смисъл да живея без него. Всичко, до което се докосна, съсипвам. Останах само за него. А сега го няма", написа тя.

О'Конър, която не за първи път води борба със самоубийствени мисли, казва, че се чувства „изгубена“ и се обвинява за смъртта на сина си, който беше тийнейджър.

Час след този пост тя се извини за тревожните си публикации и увери феновете, че ще потърси медицинска помощ.

„Съжалявам. Не трябваше да казвам това. Сега съм с полицаи на път за болницата. Съжалявам, че разстроих всички“, написа тя, добавяйки: „Загубена съм без детето си и мразя себе си. Болницата ще помогне за известно време. Но ще намеря Шейн. Това е само отлагане..."

Тялото на Шейн О'Конър беше открито на 7 януари, два дни след като той беше изчезнал.

О'Конър обяви смъртта му в Туитър, като каза, че нейният „красив“ син „реши да сложи край на земната си борба“.

Ето това гласеше разтърсващият пост на певицата: „Невим Неста Али Шейн О’Конър, светлината на моя живот, реши днес да сложи край на земната си борба и сега е с Бог. Нека почива в мир и никой да не последва примера му. Миличко мое, обичам те толкова много. Моля те, почивай в мир!".