Все повече хора, дори по-младите, се разболяват от хронични заболявания, карцином или автоимунни заболявания?

Дори толкова съвършена машина като човешкото тяло има своите слабости. Излагането на токсини от околната среда може да промени нашите гени, което да доведе до здравословни проблеми.

Генетичните разстройства може да се дължат на на стрес, хормонални смущения, паразити, вируси, бактерии, висока кръвна захар, рафинирани въглехидрати и нискокачествени хранителни продукти, пестициди, тежки метали и прочие.

Имунната система е брилянтно конструирана, за да е в състояние да изгони токсините от тялото чрез треска, диария и повръщане. Но дори да има само един токсин, който действа незабележимо, това ще доведе до автоимунно заболяване.

Много автоимунни заболявания са предизвикани от диети, в които има захар, пшеница, пестициди, глутен, тежки метали и генетично модифицирани храни, които предизвикат разширяване на стомаха и промени в неговото рН.

Слава богу, има напълно естествени начини и методи, с които може да детоксикираме цялото тяло и да укрепим имунната система, за да се предотвратят заболявания от всякакъв вид.

Целия текст четете тук