Имам по 520 кубика във всяка гърда. Самата ми операция е половината от сумата, която изтеглих, а с останалата част заминах за Дубай. Изживях една арабска мечта. Имам годеник в момента. Това сподели пред камерите на Нова телевизия 24-годишната Кристин Каменова, която тегли кредит, за да си сложи силикон в гърдите.

"Работех като танцьорка преди, имам собствен балет, но това не е работа, с която мога да се издържам. Не е нещо, което може да ми покрива разходите. Всички знаят, че аз съм от типа жени, които водят висок стандарт на живот. Обичам лукса, обичам хубавото. Трябваше да си направя големи гърди, да отида в Дубай, за да си намеря някой, който да го осигури това", каза още тя.

"Отидох в банката, изтеглих кредит и там споделих, че е за пластична операция. Банкерът ми каза, че такава инвестиция не е имало досега и такъв договор не се е сключвал. Бях първата", допълни Кристин.

"В Дубай срещнах момче-ливанец, с което се запознах в един сайт. Впоследствие започнах да излизаме на дискотеки, отидох в тях на гости - на вечеря. Аз го харесвам влюбена съм в него."

Той й предлага брак едва 20 дни след запознанството им и плаща вноската й по кредита за пластичната й операция.

Кристин добавя, че джобните й за ден са 450 лв. "В момента съм свикнала да живея на максимален лукс и трудно бих живяла с 1500 лв. на месец. Не мисля, че съм лош пример за младите."