Oптимaлнoтo нивo нa xoлecтepoл в кpъвтa e eдин oт фaктopитe, пoвлиявaщи пpaвилнaтa paбoтa нa cъpцeтo, кpъвoнocнитe cъдoвe, пoлoвитe xopмoни, xopмoнитe нa cтpeca, пaмeттa и кoнцeнтpaциятa. Високият холестерол може да засегне всеки и е сериозно състояние, което увеличава риска от сърдечно-съдови заболявания – най-вече: инфаркт, инсулт, образуване на тромбове, а това увеличава риска от внезапна смърт. Особено засегнати са хората над 50-годишна възраст. Много от тях, дори не са запознати със сериозността на заболяването си.

За щастие, ако имате висок холестерол, има терапия, за да го намалите и да защитите здравето си.

Пробив в изследванията е направен през 1992 година. Именно тогава д-р Павлович и колегите му от Московския университет проучват ефекта на формула с концентрирани екстракти от няколко растения /червена детелина, коприва, корен от глухарче, котешки нокът и домат/, която наричат Сел Клийнър. Хранителната добавка е тествана върху доброволци, приети в болница. Някои от тях са попаднали в болница вследствие на сърдечен инфаркт, други имат високо кръвно, ставни заболявания, а двама са с диабет. Нивото на кръвните показатели категорично показва, че пациентите в бъдеще са застрашени от кардиологични заболявания. Болните за известно време са подложени на хранителна диета, за да се редуцира нивото на холестерол. Повечето от пациентите вземат медикаменти със същата цел. За съжаление резултатите са силно обезсърчаващи – кръвната им картина остава все така недобра.

Тогава, болните започват ежедневен прием по 2 капсули на ден Сел Клийнър в продължение на 1 месец. Още към края на третата седмица, руските лекари са изненадани от резултата.

Във втория месец от терапията ефектът е дори по-добър. На третия месец, нивото на холестерола е в норма. Освен това – още една отлична новина – пациентите регистрират повишена жизненост, по-добър сън и отшумяване на различни хронични болки.

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. Сел Клийнър има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Цена:

1 бр. х 54 лв. + Безплатна доставка /Общо: 54 лв./

2 бр. х 46 лв. + Безплатна доставка /Общо: 92 лв./

3 бр. х 40 лв. + Безплатна доставка /Общо: 120 лв./

Продуктът Сел Клийнър можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/cellcleaner/ или в повечето аптеки в страната.