Решението-сироп БРОНХОБИОКЛИР – НОВОТО ИМЕ НА познатия Бронхоклир.

Твърдите прахови частици стават проблем за белите дробове на все повече хора.

През зимния сезон все повече се използва твърдото гориво като източник на топлина. В резултат на това при анализ на въздуха данните показват голямо насищане с твърди частици, които се движат ниско над земята. Така, незабелязано, тези твърди частици попадат в белите дробове на хората и много често се получава натрупване и от там затруднено дишане.

След това се повтаря ситуацията с постепенното затлачване на белите дробове. Едно от решенията на този проблем е един сироп, който се появи на нашия аптечен пазар. По своята същност той представлява уникална билкова комбинация за изчистване на белите дробове. Предлага се в две разновидности – за пушачи и имуно.Съответно за хората, които редовно пушат, да използват този за пушачи, а всички останали могат да се доверят на имуно. БРОНХОБИОКЛИР е сиропът с подобрена билкова формула, единствената по рода си комбинация между билки и витамини допринася за изключително качествено и успешно изчистване и изхвърляне на натрупаните плаки и токсини в алвеолите на белите дробове.

При поява на дразнеща кашлица и хронични дихателни проблеми задължително БРОНХОБИОКЛИР, според указанията за употреба.

При профилактика за редовното прочистване на белите дробове, се препоръчва да се повтаря употребата на сиропа през два месеца, по една-две опаковки.

Търсете в по добрите аптеки и на телефон 0894325375