„Инфаркт и инсулт са причина за почти 70% от всички смъртни случаи в света. Седем от всеки десет души умират поради запушване на артериите на сърцето или мозъка. В почти всички случаи причината за такъв ужасен край е една – пикове в налягането поради хипертония. Тихият убиец, както са го нарекли кардиолозите, отнема живота на милиони хора всяка година“, споделя д-р Лео Антонович

Всеки път, когато се повишава налягането, това води до претоварване на сърцето 10-20 пъти. Особено страшен е фактът, че много хора не осъзнават, че имат хипертония. И пропускайки възможността да се промени нещо, те просто се обричат на гибел.

Как може да се защитите?

На първо място е необходимо да се откажете от много свои вредни навици, особено тютюнопушенето и алкохола. Редовен прием на предписана терапия от лекуващия кардиолог също е наложителна.

Добавка, базирана на концентриран извлек от фитонутриенти, официално се препоръчва за хипертонията – Кардиоксин/Cardioxin.

Неговата разработка започна преди няколко години и приключи съвсем скоро. Със създаването на добавката се занимаваше екип от експерти, които работеха в тясна връзка с практикуващи кардиолози. Резултатът е уникално по своите параметри средство срещу хипертонията.

Експертите са установили, че „Кардиоксин” действа на причината за заболяването. Симптомите ги изчиства още през първите шест часа след приемането, което се дължи на активните компоненти - биофлаваноиди. Съдовият тонус е напълно възстановен след един курс на употреба. Добавката естествено е преминала през клинични проучвания.

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. „Кардиоксин“ има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

Продуктът „Кардиоксин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/cardioxin/ или в повечето аптеки в страната.