За да сме здрави, е нужно да поддържаме физиологични нива на кръвната захар, особено при хора с диагностициран диабет. Безпорно правилният хранителен режим и физическата активност са важни, но за съжаление не достатъчни, особено когато задстомашната жлеза не функционира правилно и не произвежда инсулин.

В последните години, научните изследвания са съсредоточени върху функционирането на панкреатичните клетки /именно тези клетки са отговорни за производството на инсулин, който разгражда кръвната захар/ и връзката като цяло на панкреаса с другите жлези в тялото. За да се стимулира панкреасът се нуждае от група биоактивни вещества като флавонолови гликозиди, бифлавоноиди, проантоцианидини, фитостероли, терпенови лактони, ензима с мощно антирадикалово действие супероксиддисмутаза, полизахариди, органични киселини, аспарагин, гинколови киселини, алкилфеноли, восъци и други, които се съдържат в някои растения. Някои от тези вещества стимулират отделянето на инсулин от бета-клетките на панкреаса, а други съдържат вещества с подобно на инсулина действие и по този начин може да се въздейства комплексно върху диабета. Комбинация от тези мощни фитонутриенти е продуктът, „Диабексин“ – базиран е на концентриран извлек от 4 растения, които в комбинация могат да понижат нуждите на организма от допълнителен прием на инсулин.

Диабексин“ дава много добри резултати и при усложнения при диабет, свързани със зрението, кожата, бъбреците, диабетна невропатия и др. Продуктът е концентрирана течна формула, която съдържа няколко активни компонента, работещи едновременно както в поддържане нормалното стимулиране на панкреаса в производството на инсулин, така и в правилната резорбция и разграждане на въглехидратите. Концентрираните извлеци са и неизменна подкрепа при съпътстващите диабета състояния на сърдечни заболявания, нарушение на зрението, бъбреците и др.

Препоръчва се приемът на Диабексин за период от поне три месеца, така че да се постигне траен резултат в нормалното функциониране на панкреасната жлеза и регулацията на кръвната захар.

Продукта „Диабексин” можете да поръчате директно на телефон 0877 72 10 40, както и на интернет страницата http://tonik.info/diabexin/ или в аптеките.

Промоционална цена:

1 бр. х 49 лв. + безплатна доставка (общо 49 лв.)

2 бр. х 45 лв. + безплатна доставка (общо 90 лв.)

3 бр. х 39 лв. + безплатна доставка (общо 117 лв.)