Признатият в цял свят като експерт в лазерна урология испански лекар д-р Фернандо Санча ще дава консултации на мъже с увеличена простата в София през юли. Името му е синоним на висок професионализъм, той е водещ уролог на Международната група на практикуващите Зелен лазер (IGLU). Оперира пациенти с аденом на простатата в цял свят, има огромен опит и блестящо извършени хиляди лазерни операции. Към него се обръщат, за да разреши най-сложните медицински казуси, свързани със заболявания на простатна жлеза. Обучава лекари от цял свят в техниките „вапоризация“ и „ендоскопска енуклаеция“ на простата. Методите са универсален, щадящ начин да се премахне увеличената жлеза дори при пациенти с придружаващи сърдечно-съдови заболявания или диабет.

Хил клиник разполага с необходимото оборудване за пълна профилактика на заболявания на простатата и работи с най-безопасните и съвременни методи в оперативната урология – Зелен лазер, лазерно разбиване на камъни в пикочните пътища, лапароскопски операции при рак на бъбрек или карцином на простатата. В клиниката се прилагат последните достижения на световната медицина в диагностиката и лечението на доброкачествени и онкозаболявания на простатата. Тук е единственият в страната апарат за Fusion тергетирана биопсия.

Д-р Санча провежда не само прегледи, но и извършва безкръвни лазерни операции в Хил клиник – единствената в България клиника, разполагаща със Зелен лазер, Тулиум лазер и Холмиум лазер.

За да запишете час за персонална консултация с д-р Санча, моля обадете се предварително на телефон: 02/ 439 31 31.