Всичко е от значение - с коя ръка посягате към телефона, имате ли ново кафяво петънце по лицето. Д-р Пенка Панайотова от Варна чете тези знаци. Тя предвижда бъдещи проблеми със здравето по източни методи.

Лекарката е специалист и по физиогномика - древна диагностика по лицето, която е част от философията на Петър Дънов. Много и различни източници допълват знанията как проблемите в тялото ви се проявяват върху лицето. Бръчици, бенки, изтъняване или скъсяване на веждите, торбички под очите говорят за онова състояние, което е между здравето и болестта. То е добрият момент да вземете мерки и с храна, движение и промяна на мирогледа да предотвратите сериозния проблем.

Само водата може да извлече токсините от тялото

“При младите хора информацията, изписана върху лицето, е по-бедна и стандартна. С напредване на възрастта настъпват промени - при някои хора се появяват гънки от двете страни на устата, отпуска се кожата под брадичката, появяват се така наречените старчески петна. Те показват отклонение в здравето”, казва д-р Панайотова. Дипломната й работа по нетрадиционни методи е именно върху физиогномиката. Лекарката била потресена колко много говори лицето и предупреждава за болести. Много от знаците показват нисък заряд на енергия на организма и има начини, по които може да се въздейства. “Започнах да изследвам и себе си. Потърсих кога се е появило ето това кафяво петънце на бузата ми. Открих го на снимка от дипломирането ми в Медицинския университет, когато съм била на 24-25 години. Петното е знак, че...

Целия текст четете тук