Хората са изумени от бързината на действие на иновативната формула

Миналата година на здравния форум във Вършава беше представена първата по рода си формула, разработена съвместно от лекари офталмолози и биотехнолози, които откриват каква е причината да се разваля зрението. Оказва се, че основният виновник за това е системната липса на някои микроелементи в тялото ни. Учените извличат тези елементи от концентрирани извлеци на няколко растения: очанка, резене и рутин и ги комбинират с достатъчно количество витамин С. Оказва се, че така създадената формула насища тялото с необходимите вещества и възстановява липсите, с което започва възстановяване на зрението.

Продуктът е наречен Вю Протект и е лицензиран за патент за цяла Европа. След тримесечен прием, хората споделят подобряване на зрението, намаляване умората в очите, забавяне прогресията на катарактата. Вю Протект се препоръчва на хора с високостепенно късогледство, като профилактика от развитие на катаракта и макулна дегенерация, свързани с възрастта. Изключително подходящ е за хора, работещи на компютър и такива, които прекарват дълго време в шофиране.Широко се прилага в офталмологията при лечение на дегенеративно-дистрофични процеси на очната мембрана. Прилага се при: конюнктивити, блефарити, възпаление на слъзните канали, повишена уморяемост на очите, петна по роговицата, катаракти и хордеолум (ечемик на миглите).

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. Вю Протект има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

Вю Протект можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/viewprotect/или в повечето аптеки.