Певецът Роби Уилямс разкри, че е прекарал седем дни интензивно лечение, след като лекарите са открили "аномалии" в мозъка му.

Той отмени турнето си в Русия през септември поради "болест", а по-късно разкри, че е бил хоспитализиран.

В драматично интервю за The Sun" Роби разказва как се е почувствал зле зад кулисите на стадион в Цюрих на 2 септември.

"Лявата ми ръка се вцепени, имах главоболие и не можех да си поема дъх" - спомня си певецът. Извикали лекар, но той казал, че Роби може да продължи концерта си. 

След шоуто 43-годишният певец продължавал да се чувства зле и отишъл направо в интензивното, където лекарите открили "аномалии" в мозъка му. 

"Чувствах се като войник. Трябваше да завърша това, което съм започнал и без значение как съм, щях да завърша турнето си", споделя певецът. 

Направените кръвни изследвания в Лондон показали аномалии, включително и нещо, което приличало на кръв. "Бях объркан и уплашен, но наивно вярвах, че всичко ще се оправи", споделя Уилямс. Той каза също, че влошеното състояние на здравето му го е накарало да преосмисли живота си: "Предполагам, разбрах, че съм на 43, а не на 23 и че трябва да се грижа повече за себе си". 

Говорейки от дома си в Лондон, където сега живее като отшелник, певецът споделя за своята духовна битка: "Понякога се чувствам добре, друг път - не. Искам да победя".