След 50 мъжете наблюдават нежелани промени в уринирането и по-конкретно струята. Тя постепенно отслабва, изтънява и не успява да описва дъга, както преди. Докато осъзнае и свикне с новата ситуация, мъжът редовно накапва и подмокря панталоните и краката си, което му създава дискомфорт в личното и социалното му общуване. Причината за тези неудобства е уголемяването на простатната жлеза. Трайно се увеличава броят на нощните ставания сато от 2-3 ставанията могат да достигнат до 8-9.

С Тулиум 200 вата мъжът забравя за нощните ставания и слабата струя. А постоянният катетър се премахва окончателно. Големината на простатата вече няма никакво значение. Тулиум 200 вата изпарява всякакви обеми безкръвен и нетравматично, при съкратено оперативно време и посредством най-щадящата техника – изпаряване (вапоризация). Лазерната система работи с водеща прецизност – само 0,2 мм проникване, което позволява на хирурга да премахне тъканта максимално до капсулата. При работа с други лазерни системи това се избягва, заради технологическите им несъвършенства. Самата процедура минимизира риска от усложнения, а основното й предимство е незабавното преодоляване на проблемите с уринирането. Тулиум 200 вата осигурява непознат комфорт, бързина и качество на резултата.

В МЦ Лейзър Мед се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ с включени: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА

За записване на час:
тел. 02 4 760 760
моб. 0899 52 11 01
www.lazermed.bg