Обичаната актриса Стоянка Мутафова, която прекара няколко дни в бургаска болница, вече е изписана и тази вечер почитателите й ще я гледат в представление във Варна.

От университетска болница "Дева Мария", където извършиха профилактични прегледи и изследвания на звездата, уточниха, че актрисата и нейната дъщеря са избрали лечебното заведение докато са били на почивка в Поморие.

Легендата на българския театър от известно време има здравословен проблем, заради който периодично минава прегледи и манипулации при специалисти.

"Трябваше ни добро лечебно заведение, много ни похвалиха съдовия хирург д-р Галин Желев от УМБАЛ "Дева Мария" и решихме, че той трябва да прегледа майка ми. От болницата реагираха моментално и изпратиха кола, за да не се ангажираме с транспорта между Поморие и Бургас", разказва дъщерята на Стоянка Мутафова- Мария.

Стоянка Мутафова била  впечатлена от професионализма на д-р Галин Желев и от чувството му за хумор, по което много си допаднали.

"Прекрасен лекар, много внимателен, много добре обяснява", доволна е актрисата.

От бургаската болница не влязоха в подробности за здравословния проблем на г-жа Стихийно бедствие, тъй като действали по специален протокол, когато ги посещавали популярни лица, за да се избегнато теч на информация, обясниха от пресцентъра на "Дева Мария".