„Инфаркт и инсулт – причина за почти 70% от всички смъртни случаи в света. Седем от всеки десет души умират, поради запушване на артериите на сърцето, или мозъка. В почти всички случаи, причината за такъв ужасен край е една – пикове в налягането, поради хипертония. “Тихият убиец”, както са го нарекли кардиолозите, отнема живота на милиони хора всяка година“, споделя д-р Лео Антонович.

Всеки път, когато се повишава налягането, това води до претоварване на сърцето 10-20 пъти. Особено страшен е фактът, че много хора не осъзнават, че имат хипертония. И те пропускайки възможността да се промени нещо, просто се обричат на гибел.

Как може да се защитите и да се преборите с болестта?

На първо място, Вие трябва да разберете, че е необходимо да се откажете от много свои вредни навици, особено тютюнопушенето и алкохола. Редовен прием на предписана терапия от лекуващия кардиолог , също е наложителна. Всъщност, в момента, единственото добавка, базирана на концентриран извлек от фитонутриенти, която официално се препоръчва за хипертонията – това е Кардиоксин/Cardioxin.

Неговата разработка започна преди няколко години и приключи съвсем скоро. Със създаването на добавката се занимаваше екип от експерти, които работеха в тясна връзка с практикуващи кардиолози. Резултатът е получаване на уникално по своите параметри средство, надеждно “погасяващо” хипертонията и ликвидиращо нейната причина, за разлика от всички други препарати.

Експертите са установили, че Кардиоксин действа на причината за заболяването, благодарение на което е възможно напълно да се отървете от хипертонията. Симптомите ги изчиства още през първите шест часа, след приемането, което се дължи на активните компоненти - биофлаваноиди.

Съдовият тонус е напълно възстановен, след един курс на употреба. Така Cardioxin е ефективен на всеки етап от хипертонията. Добавката, естествено е преминала през клинични проучвания.

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. „Кардиоксин“ има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

Продуктът „Кардиоксин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40 както и на интернет страницата: http://tonik.info/cardioxin/ или в повечето аптеки в страната.