Според световната статистика ежедневно от рак се разболяват над 14 млн. души, 8 млн. умират. Тревожната статистика е неумолима, но все по-добрите познания на учените какво поражда туморите дава увереност, че ракът може да бъде спрян.

След повече от десетилетие научно–изследователска работа световното име – д-р Хулда Кларк, открива доказателства, които я водят към ключова причина за възникването на туморите и на много други масово разпространени болести. Нейните изследвания показват, че диабетът има свързаност с причинител като говеждия панкреатичен метил, епилепсията се дължи на конкретен вид кръгъл червей, при случаи на шизофрения и депресия в организма се откриват паразити, поразяващи мозъка, астмата е свързана отново с паразити, конкретно в белите дробове. Като причина за много сърдечни заболявания д-р Кларк сочи паразит, развиващ се в кръвоносната система на организма. Тя е категорична, че зад много тумори, зад спин, язвата, болестта на Крон, артрита, хроничните ставни и мускулни болки, псориазиса, упоритото акне, хипертонията и глаукомата се крие инфекция – състояние на заразяване с паразити, бактерии, гъбички, вируси и червеи.

Д-р Кларк открива, че в мнозинството си опасните микроорганизми, са много чувствителни на една прецизна формула, която е извлек от три природни средства: сладък пелин, карамфил и зелената обвивка на плода на ореха. Тя разработва формула, която е вложена в продукта „Триактал”. Комбинацията действа срещу близо 100 различни паразита, нормализира химичния състав на кръвта, възвръща здравето, категорична е д-р Хулда Кларк.

С годините „Триактал” става все по-популярен в цял свят, търсен е от хора с различни здравословни проблеми. Производителят препоръчва прием от минимум 3 месеца.

Продуктът „Триактал” можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40
Както и на интернет страницата: http://triactal.com/bg/ или в повечето аптеки в страната.

Цена:

1 бр. х 69 лв. + Безплатна доставка /Общо: 69 лв./
2 бр. х 65 лв. + Безплатна доставка /Общо: 130 лв./
3 бр. х 59 лв. + Безплатна доставка /Общо: 177 лв./