Даже да сте над 60-годишна възраст, още след 4 седмици ще имате здрави и гъвкави стави като на 20-годишен. Болките в колената, лактите, таза или китките изцяло ще изчезнат, а Вие ще си върнете пълната подвижност на ставите. Всичко това е възможно благодарение на научния пробив на проф. Милър от 2016 година.
Това бе истински шок. 272-та участника в първите в историята тестове на новото откритие на проф. Милър не можеха да повярват. След 30-дневни тестове си върнаха пълната подвижност, както и напълно премахнаха болките в ставите. Също така укрепнаха ставите, а хрущяла се възстанови.

Ето средностатистическият ефект, постигнат от участниците:

- пълно премахване на болката в ставите и гръбнака още след първата седмица на ползване

- премахване на неприятното усещане за скованост в ставите след първите 2 седмици

- премахване на възпалението и възстановяване на ключовите елементи на ставите (кости и хрущяли) за 4 седмици

- възвръщане на пълната физическа подвижност след 30 дни.

За обикновения човек това изглежда невъзможно. Все пак от научна гледна точка това са нормални способности за възстановяване, които всеки организъм притежава. Не е чудо, а просто най-новото научно откритие. Подробностите изяснява Проф. Милър: „Открихме някои активни съставки, които проникват в наноструктурата на ставата и стимулират хрущялните клетки към регенерация. Не само че премахват възпалението, но също така подхранват клетките и начеват процес на самовъзстановяване. Въпросните активни съставки са в състояние да:

стимулират хрущялните клетки към пълно възстановяване – благодарение на това ставите се възстановяват, независимо от възрастта

увеличат синовиалната течност с 40% – благодарение на това ставите укрепват и стават „по-еластични“

елиминират възпалението 9 пъти по-бързо – благодарение на това болката намалява с всеки изминал ден

Но това не е всичко. Съставките забавят загубата на колаген и ставна течност, както и тласкат клетките към регенерация. В следствие на това ставите възвръщат пълната си подвижност на наноклетъчно ниво, а организмът сам „поправя щетите“. Това е изцяло натурален начин. За да бъде тази формула достъпна за всеки, аз я въведох във формата на капсули под наименованието АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР.

Новата формула под формата на капсули вече прави кариера по цял свят. Отвсякъде се чуват отзиви на доволни потребители.

АРТРОФИКС РЕГЕНЕРАТОР. предизвиква сензация в България, като вече помогна на повече от 10 000 човека. Дистрибуторът информира, че има прекалено много заявки и е възможно в скоро време продуктът да се изчерпа. Складовете се опразват с всеки изминал ден. Ако проявявате интерес към формулата, съветваме Ви бързо да вземете решение, понеже скоро може да я няма в наличност.

Можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://botanica1961.com или да го потърсите в по-добрите аптеки.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./
2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./
3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./