В ЛЕЙЗЪР МЕД - София и Варна. При всички степени на еректилна дисфункция, болест на Пейрони (изкривяване на половия член) и простатит.

С най-новото си достижение – апаратна импулсна терапия, сексуалната медицина, премина на следващо ниво във възможностите за подобряването на мъжката потентност. Сега лечението е фокусирано върху причината, а не върху симптомите, което дава трайност на резултата във времето. Специфични импулси се подават селектирано в тазовата област и половия член като стимулират производството на нови кръвоносни съдове. Засилва се кръвотока, тъканите на половия член се „хранят“ пълноценно и се повлиява механизмът на ерекцията.

Как се постига това?

Със серия от процедури, които се извършват със специално разработен апликатор, който се доближава до кожата и подава импулси в дълбочина. Продължителността им е около 20 минути, а броят им се определя според тежестта на състоянието и варира между 6 и 12. Процедурите са безболезнени, неинвазивни и с доказана ефективност.

При болест на Пейрони въздействието на импулсите редуцира плаките, причиняващи изкривяване на половия член и болезненост при сексуалния контакт. Подобреното кръвоснабдяване в тазовата област и простатата подпомага възстановителните процеси на организма и при простатит като премахва отока от възпалението, чувството за дразнене, тежест и парене.

Кога се наблюдават резултатите?

До 2-3 седмици след старта на лечението. Свързано е с появата на нови кръвоносни съдове и усилване на кръвотока в областта на половия член. Ерекцията е стабилна и с подобрена функционалност.

Апаратната импулсна терапия е утвърден в световната практика метод, който е на разположение и на българските мъже в ЛЕЙЗЪР МЕД – София и Варна. Прегледът включва: консултация с уролог, индекс на ЕД, доплерово изследване, активиращ тест.

За записване на час за посещение:

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg