С напредването на летните горещини, все повече хора започват да се навличат, вместо да свалят дрехи – дълги поли, панталони, чорапи. Ако ги запитаме, те под сурдинка ще си признаят, че „краката им не изглеждат добре, защото имат разширени вени“. Да, не е приятно да ходим така облечени през лятото, но то ще мине, а есента „няма да има проблем, даже и вече няма да ни болят краката“. Голяма част от тези хора не разбират, че разширените вени не е нещо, което трябва да крият /като козметичен дефект/, а сериозен сърдечно-съдов проблем, който може да причини сериозен дискомфорт.. От друга страна слабите кръвоносни съдове, често са предпоставка за развитие на така неприятните хемороиди.

Какви са вашите съвети за превенция?

На първо място, приемът на подходящ венотоник от класа на Вариксин. Той съдържа стандартизиран водно - етанолов екстракт от пет билки: левурда, жълт кантарион, невен, босилек, хмел. Природната билкова комбинация дава силен тласък на венозното здраве, подобрява еластичността на стените на вените и регулира /до голяма степен/ случаите на разширение. Това е биопродукт от нов тип с микронизирано съдържание на флавоноиди, извлечени от билките. Ефектът му е тестван в дългата практика на учения химик, академик Хлебаров. Доказана е силата му за повишаване на еластичността на кръвоносните съдове на третия месец след приема, като ефектът се запазва с продължаването на терапията.

Вариксин може да бъде приеман в период от 3 до 6 месеца. Летните месеци са задължителни – периодът май - ноември, когато е пикът на високите температури.

Стягащото, но същевременно меко и щадящо действие на концентрирания билков екстракт ВАРИКСИН, спомага също и за намаляване на неудобствата, свързани с хемороиди. Комбинираната формула от пет билки спомага за свиване на възпалените вени, облекчение на болковото усещане, сърбежа и подуването. Неутрализира вредните микроорганизми, стимулира оздравителния процес и възстановява засегнатите тъкани. Вариксин помага за бързо настъпване на облекчение при анален дискомфорт като овладява чувството за сърбеж, парене, дразнене. Ефектът му засяга малките кръвоносни съдове – тонизира венозните стени и по този начин овладява болезнената симптоматика при хемороиди.

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. „Вариксин“ има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

Продуктът „Вариксин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/varixin/ или в повечето аптеки в страната.