Науката доказа, че повечето заболявания се развиват когато лимфата е замърсена, разказва проф. Касабов

Лимфната система е по-стара от кръвоносната. Тя се образува първа в ембриона. Наричат я „бялата река“. Първото по рода си откритие на официалната медицина доказа, че може да й се въздейства.

„Задръстването на лимфната система води до много болести, като алергии, синузит, артрит, рак, колит, лупус (вълчанка), напълняване и кожни проблеми. Също може да бъде причина за отоци (събиране на вода), липса на енергия, констипация (запек), запушени синуси, болки в кръста, болки по цялото тяло и чувство за слабост, отпуснатост. Когато лимфната система не работи правилно, телата ни не могат да премахват токсините, да се борят с вирусни, гъбични и бактериални заболявания или да регулират количеството течност в нашите тъкани. За да можем да постигнем максимално здраве, тази система трябва да функционира добре и лимфната течност да тече. Особено при възрастните хора, където тези процеси се забавят “ – твърди проф. Касабов.

На последния симпозиум в Мюнхен, Германия, учени от цял свят бяха подготвили доклади за ролята на лимфната система и нейната връзка с отключването на заболявания. Вече доказано средство за изчистване на лимфата е Сел Клийнър /Cell Cleaner/ - продукт от ново поколение, базиран на концентрирани екстракти, който изчистват лимфата до 94 % и работи директно върху клетките. До момента такъв успех не е постиган с нито една друга терапия. Изследванията, проведени със Сел Клийнър, върху различни групи пациенти в продължение на шест месеца, показаха засилване на имунната система и защитните способности на организма с 25% през първата седмица на прием при над 90% от изследваните лица. След тримесечен прием на Сел Клийнър , хората споделяха отшумяване на болките при артрози, регулиране на кръвното налягане, общо покачване на жизнените показатели, по-здрав сън, изчистване на кожата от екземи, пъпки и други. След четвъртия месец на прием при пациентите се наблюдава отшумяване на хроничните болести и дори такива, които до момента сме приемали за „нелечими“, заявява категорично проф. Касабов.

Селл Клийнър се предлага в България под формата на опаковка от 60 капсули, които са достатъчни за едномесечен прием /по 2 капсули на ден/. При по-сериозни заболявания, аз обаче, препоръчвам да увеличите смело дозата до три капсули на ден – така бързо ще успеете да противодействате на своето заболяване, ако то вече е станало хронично или е определено от медицината като нелечимо /множествена склероза, Хашимото, алергии, артрит, деменция, ракови заболявания и др. /

Продукта „Селл Кийнър” можете да поръчате директно на телефон 0877 72 10 40, както и на интернет страницата http://tonik.info/cellcleaner/ или в аптеките.

Промоционална цена:

1 бр. х 54 лв. + безплатна доставка /Общо: 54 лв./

2 бр. х 46 лв. + безплатна доставка /Общо: 92 лв./

3 бр. х 40 лв. + безплатна доставка /Общо: 120 лв./