Българско изобретение, подсилва и укрепва организма, възстановява тъкани и органи.

Единствена, без аналог в света, подсилена и усъвършенствана формула на
проф. Димитров!

Без ГМО, глутен, консерванти, хормони, лактоза.

Съдържа водоразтворими протеини на животинска основа, куркума, канела или ванилия.

SIRIUS-D Intense

Продукт за стартов прием с високо съдържание на активна субстанция, подходящ за потребители, започващи прием на SIRIUS-D, имащи чувствителен стомах или стомашни смущения и деца. Подпомага бързото общо възстановяване на силно изтощен организъм след тежки заболявания или прекарано оперативно лечение. Подобрява кръвообращението, мозъчната дейност и перисталтиката. Възстановява и поддържа висок енергиен тонус. Препоръчителен при симптоми на пролетна умора, процеси на стареене, след продължителни заболявания. След приключване на интензивния период на прием (30-90 дни), препоръчваме поддъжащ прием на SIRIUS-D с продукта SIRIUS-D Light.

SIRIUS-D Light

Препоръчителен при поддържащ прием след приключване на стартов прием на продукта Intense. Подходящ за потребители с чувствителен стомах и деца. Поддържа висок енергиен тонус на организма и допринася за нормалното функциониране на всички негови органи и системи.

SIRIUS-D са с профилактичен и козметичен ефект: Забавят стареенето. Засилват имунната система и поддържат функционалността на организма. Подобряват подвижността на ставите и плътността на кожата. Допринасят за изчезването на белези и целулит.

СИРИУС-Д са незаменими ако искате здраве, енергия и дълголетие!

Не можете да купите здраве, но можете да купите SIRIUS-D!