Български учени нутриционисти създадоха по Тибетските рецепти ново поколение билкови капки, които при спешни случаи свалят кръвното налягане за 3 до 5 минути и мощно подсилват сърцето и целия организъм!

През „болните” зимни месеци новосъздадените капки с търговско наименование „Дехипер Форте”могат да спасят живот, тъй като хипертоничните кризи и сърдечните увреждания са сред най-масовите реакции от сезонните вируси и всевъзможните инфекции, обясняват лекарите. Уникалното в постижението на нашите учени е революционната технология, която няма аналог в света! Тя позволява от суровината –познатия от древността китайски чесън, да се извлекат единствено десетте лечебни съставки/ като преобладаващото активно вещество е алицинът/, във вид на толкова пречистени и омекотени капки, че след накапване върху езика през лигавицата в устата те за минути се усвояват директно от клетките в целия организъм. Подобни технологии в момента са последен писък на науката, тъй като всякакви лечебни средства най-бързо и пълноценно усвояват през лигавицата в устната кухина и езика. Така „Дехипер Форте” е несравнимо ценно природно средство за „бърза или спешна помощ”.

Друго много важно достойнство на новите капки е изключително високото съдържание на активните вещества – 16,7%! За справка – според европейските стандарти горната граница за съдържанието на активни вещества в подобни форми е 5%..., акцентира Н. Солаков, ръководител на екипа, разработил новата уникална технология. Под негово наблюдение „спешните” капки „Дехипер Форте” се включват в програми за проследяване на пациенти, т.е. джи-пи-та от цялата страна заместват медикаментите на свои пациенти с хипертония и сърдечни проблеми с новото поколение билков продукт и систематизират резултатите. Досега всички лекари съобщават с радост, че при кризи кръвното налягане на хипертониците се смъква до нормите за 3 до 5 минути/ измерено с хронометър!/

„Дехипер Форте” представлява мост, който свързва изпитаните през вековете билкови тибетски рецепти и съвременните постижения на науката от 21 век и вече е на пазара на стойност 36лв. за 1 бр. През рисковия есенно-зимен сезон е добре да ги добавим в домашната си аптечка – за спешни случаи и предпазване от вирусни заболявания, препоръчват лекарите.

За повече информация и заявки за ”спешните” Тибетски капки „Дехипер Форте”: 02/ 954 5620, 02/ 870 0296; 02/ 825 9870; 0885 111700, 0885 977529; 0879 323644; 0884 375752.

Търсете „Дехипер Форте” вече и в по-добрите аптеки в цялата страна и на www.dehiper-forte.bg.