Кое е това съединение, което прекодира метаболизма?

Научните работници потвърждават: Този екстракт блокира гена на напълняването и прекодира метаболизма!

Проблемът с наднорменото тегло застрашава все повече хора и това кара науката непрекъснато да търси начини за справяне. Освен естетическата страна, прекомерните килограми носят много рискове за здравето, както на физическо ниво, така и от психично естество.

През последните години бяха открити съединения, които активно работят в посока за редукция на теглото. Много компании влагаха тези съединения в своите продукти и обещаваха бързи резултати, но винаги се споменаваше, че е нужно да се увеличи физическата активност, да се ограничи приемът на мазнини и въглехидрати. А хората, сякъш искат да се сдобият с перфектното тяло с вълшебна пръчица. Това, до скоро беше "мисия невъзможна", въпреки гръмките обещания на много производители на хранителни добавки за отслабване. За първи път, група учени - молекулярни биолози даде нова перспектива в отслабването. Въз основа на собствено проучване, продължило с години, те стигат до шокиращия извод, че не може да отслабне чрез диети. Те достигат до революционна теория, че трупането на мазнини се определя от биологични програми за защита на организма. Когато човек прави диети т.е. гладува, това кара тялото да си мисли, че храната е ограничена и са настъпили „гладни години”. Това го кара да се съпротивлява и бори за всеки грам, и да иска да е все по-дебело, като включва т.н. програма FAT /от famine and temperature, т.е. глад и студ/ при която организмът драстично забавя метаболизма, на човек му се спи, ядат му се сладки и мазни храни. При гладуване с включена програма FAT може да започнат да се разграждат мускулите, но не и мазнините. Ако човек въпреки това успее да отслабне, то кожата му увисва, тъй като кортизолът отговаря за тургура на кожата, а при тази програма той е в голямо количество.

Биолозите откриват, че единствения работещ подход за регулиране на метаболизма е прекодиране на механизмите на биологичната защита чрез молекулярно препограмиране. За целта използват съединения извлечени по нетермичен път от четири растения: зелено кафе, зелен чай,камбоджанска гарциния и женшен. Така създадената формула е много повече от средстово за понижаване на наднорменото тегло.

Тя подпомага отделянето на храносмилателни сокове (стомашни, жлъчни, чревни) и блокира гените, отговорни за производството на мастни клетки. По естествен път ускорява метаболитната верижна реакция и подпомага организма в изгарянето на максимален брой калории. Отвежда от тялото задържаните излишни течности, които отговарят за отоците и изчиства целулита, който е резултат от хормони, излишни мазнини и задържани течности. Всичко е въпрос на химични реакции. Когато ядете независимо каква храна, тя взаимодейства със ензимите в тялото и се получават различни химични реакции. Този революционен пробив в молекулярната биология дава нов път на химичните реакции, протичащи в тялото по време на обработката, разграждането и усвояването на хранителните вещества. Тази формула, освен свойствата, влияещи върху намаляването на наднорменото тегло, има цялостно благотворно въздействие върху целия организъм, помага в понижаването на холестерола, регулира кръвното налягане и улеснява усвояването на хранителните субстанции и витамините. Това изключително откритие на молекулярната биология е патентовано по търговското наименование /SLIM x5/ „Слим х5“ - хранителна добавка, която е непозната на повечето хора, които имат проблеми с теглото.

Причината за това е, че „Слим х5“ не е много популярен в България, на него не се прави масова реклама и за да чуете за този продукт трябва да ви бъде споделено от приятел, който вече го е опитал! Определено тази хранителна добавка печели симпатиите на мен и на колегите диетолози, защото е ефективна и за разлика от много други „ВЪЛШЕБНИ” хапчета за отслабване, „Слим х5“ ръководи тялото ви като му показва успешния път чрез регулиране на най-финните настройки на клетъчните метаболитни процеси. „Слим х5“ не ви обещава 10 килограма за месец. Килограмите, които се смъкват са значително по-малки, но веднъж настроен метаболизмът започва работа в норма и никога повече не се налага да се оправдавате, че пълнотата ви е наследствен фактор или в следствие на хормони и други подобни причини. Сигурно си задавате въпроса, ако тази формула влияе по такъв начин на клетъчните процеси, дали е достатъчно безопасна за здравето ми? ДА, продуктът е преминал през акредитацията на независими лаборатории, които гарантират произхода на съставките и здравословното им въздействие върху човешкия организъм.

Повече за „Slim x5“, можете да прочетете на страницата на продукта: http://tonik.info/slimx5/.