Практикуващият в Италия онколог д-р Тулио Симончини направил сензационно откритие- всички злокачествени тумори имат бял цвят, който се дължи на гъбичката  Това разказа самият той неотдавна в студиото на предаването „На кафе” по Нова телевизия.

Докато се занимавал със злокачествени образования, Симончини установил, че всеки тумор започва след появата на тази гъбичка. Така лекарят стигнал до извода, че е необходимо да се атакува именно тази гъбичка, за да се ликвидира и ракът, защото именно свръхпопулацията й води до развиването на злокачествения тумор.

Според него, официалната медицина е наясно, че във всеки тумор има гъбички, но се смята, че първо се развива злокачествено образование, а гъбичката идва после. Докато неговото мнение е обратното-първо идва гъбичката, тя развива свръхпопулация и така се стига до раково образование.

„В организма не трябва да има гъбички, те са убиец и нямат място в нашето тяло. Те обикновено идват след заразяване от допир или проникване в организма при вагинални проблеми”, разкри докторът. Според него, ако организмът има добра имунна защита, той се справя с гъбичката, но ако е отслабена тази защита, започва да се развива тумор.

Д-р Симончини разкри още, че при отстраняването на рак трябва да се използва сода бикарбонат, която ограничава разпространението на гъбичката в органичма и нови туморни образувания. Той препоръчва содата за общо лечение, като уточнява, че само при тумор в костите това е невъзможно.Магдалена
01/28/2017 18:42:09

Този човек е бил в затвора заради смъртни случаи на негови пациенти. Забранено му е да практикува, а това със содата е такова безумие, че думи нямам да го опиша. Гала и Папазова са за затвора също. 24 часа, как изобщо позволявате подобни публикации?

Людмил Трифонов
02/14/2017 01:03:22

Посочената в текста по-горе гъбичка Кандида албиканс (Candida albicans) e аеробен щам, т.е. може да се развива при наличие на кислород. Поради това тя предизвиква микози предимно по лигавиците на устата, половите органи и др., до които има достъп въздух. По тази причина тя не може да се култивира върху тумори притиснати в тъканите и без достъп на въздух. В някои случаи би могло да се регистрира наличие, но при ниска вирулентност и ниска производителност на микотоксини, които нямат патологичен ефект.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

*       
*