Повече от 2/3 от мъжете на средна възраст нямат пълноценен полов живот поради физическа невъзможност да задържат достатъчно дълго време ерекцията, показват данни от световната здравна статистика.

Проблемите на мъжкото здраве се задълбочават, това се очертава вече като болна тема на съвременното общество, коментира тревожната статистика д-р Гюров, сексолог и фитотерапевт. Той казва: оплакванията, заради които пациенти се обръщат към мен, са много, но последиците за самочувствието и сексуалния тонус на мъжа са сериозни. Нерядко причини за нарушена ерекция са хормонален дисбаланс, дефицит на определени витамини, микро- и макроелементи в организма. В практиката си – както аз, така и мои колеги, предлагаме успешно решение с приложението на един иновативен природен продукт, наречен „Менмакс“, уточнява специалистът. „Менмакс“ е създаден като формула от световноизвестния акад. Хлебаров и е продукт изцяло на билкова основа, напълно съобразен с потребностите на мъжкия организъм. Д-р Гюров констатира подобрение при своите пациенти още на втората седмица след започване на приема на екстракта. Течната формула /комбинация от Tribulus terrestris, Onopordum acanthium, Ocimum basilicu, Hyperikum perforatum/ се усвоява на 100% от организма и затова има подчертано бързо действие. Ефектът идва от стимулиране на производството на лутеинизиращ хормон, който влияе пряко върху производството на тестостерон. А повишеното ниво на тестостерон води до повишаване на силата на мускулния растеж, удължава ерекцията и засилва потентността.

Продължително наблюдение сред 2230 мъже на възраст от 27 до 59 години, проследени в продължение на 2 години, показва, че 89% от участниците след едномесечен прием на течната формула „Менмакс“ еректилната дисфункция е напълно изчезнала. След тримесечен прием качеството на спермата е възстановено до нива, позволяващи оплождане, а като допълнителна промяна се наблюдава преобразуване на мастните запаси в мускулна маса. При пациенти с нарушена функционалност на простатата, конкретните оплаквания започват да изчезват след около 13 дена. Участниците в наблюдението декларират също, че се чувстват физически много по-издръжливи, с повече енергия и тонус, а продължителността на половите актове е нараснала чувствително.

Продукта „Менмакс” можете да поръчате директно на телефон 0877 72 10 40, както и на интернет страницата http://tonik.info/manmax/ или в аптеките.

Промоционална цена:

1 бр. х 49 лв. + безплатна доставка (общо 49 лв.)

2 бр. х 45 лв. + безплатна доставка (общо 90 лв.)

3 бр. х 39 лв. + безплатна доставка (общо 117 лв.)