Само в ЛЕЙЗЪР МЕД – с филиали в София, Варна и Стара Загора.

В лечението на увеличената простата лазерната хирургия е методът, комбиниращ минимална инвазия с максимална безопасност за мъжа. Безкръвното й премахване освобождава натиска върху пикочния мехур и канал и възстановява нормалното уриниране без усложнения. Сред съществуващите лазерни технологии Тулиум е с водеща прецизност. В рамките на Тулиум обаче има съществено различие и това е мощността. Моделите започват от 80 вата и преминават през 120 и 150, за да се достигне днес до 200 вата. В България само специалистите на ЛЕЙЗЪР МЕД работят с четвърто поколение Тулиум.

КАКВО ОЗНАЧАВА МОЩНОСТ 200 ВАТА?

Практикуване на най-щадящата техника в лазерната хирургия – вапоризация. При нея тъканта се изпарява милиметър по милиметър в посока от ядрото на жлезата към границите на капсулата й. При нискомощните лазерни системи хирургът е принуден да използва техниката енуклеация, при която тъканта се къса на парчета в посока от капсулата към ядрото и се изважда с помощта на допълнителни инструменти. По-агресивният подход създава риск от пробиване на капсулата. С Тулиум 200 вата няма големина на простатата, която да не може да бъде изпарена.

Скъсява се продължителността на операцията. Високата мощност подпомага бързото изпълнение на интервенцията, престоят под спинална упойка е по-краткотраен, а възстановителният период – намален и с респектиращи следоперативни резултати.

Абсолютният връх в еволюцията на лазерите за простата. Тулиум 200 вата е най-съвременната разработка. След операцията внушително се променя струята на урината – възобновява се силният, непрекъсващ и без затруднения поток. Намаляват нощните ставания и постепенно изчезват. А мъжете с постоянен катетър се освобождават от него. Безспорно, в ЛЕЙЗЪР МЕД българските мъже имат достъп до най-доброто, създадено досега, подкрепено от огромния практически опит на лекарския екип.

В ЛЕЙЗЪР МЕД - София, Варна и Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ. Включва: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg