Много са заболяванията, от които страда храносмилателната система – гастрит, колит, язва, синдром на раздразнените черва, панкреатит, диария, запек, болест на Крон. Тези проблеми могат да са както хронични, така и епизодични, но винаги са неприятни. А когато се изострят, предизвикват истинско страдание, изключителен дискомфорт.

Лечението на болестите на храносмилателната система зависи най-вече от характера на заболяването. В общия случай се назначава специална хранителна диета, включваща продукти, съдържащи много витамини и минерали, а както в по-далечното минало, така и днес, срещу тях работят отлично и ред природни продукти, приложени както самостоятелно, така и в комбинация.

Последните години възможностите на приложението на натурални лекове са още по-големи, благодарение на технологиите, използвани в съвременната фитотерапия, които позволяват извличане на активните субстанции от билки по нетермичен водно – етанолов път. Методът гарантира максимално концентрация, прецизна дозировка и цялостно запазване на качествата на извлеците за дълго време.

Именно така е създаден продуктът „Гастроксин“ – използван в цял свят. Гастроксин действа разнопосочно при облекчаване на неприятните симптоми при язва, колит и гастрит и може да се приема от всички хора с дискомфорт на храносмилателната система.

Той е изцяло на билкова основа, с точно изчислени пропорции от активните фито нутриенти. Растението невен се справя много добре с язва и възпаление на дебелото черво, колит, стимулира ефективно процесите на разграждане на храната, правилното усвояване на хранителните вещества. Жълтият кантарион е изключително лечебен при язвени болести и гастрит. Както и ментата, която помага срещу болки, при възпалителни процеси на храносмилателната система и др. Включен е кориандър – за успокояване на болки и регулиране перисталтиката на червата. Специалистите са категорични, че „Гастроксин“ е изключително добра формула, която гарантира пълно клетъчно усвояване и максимални резултати.

Препоръчителен е приемът в продължение на 3 месеца 2 пъти в годината. „Гастроксин“ има дълготрайно действие, като запазва своята ефективност в тялото дори след периода на употреба. Без лекарско предписание.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./

Продуктът „Гастроксин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/gastroxin/ или в повечето аптеки в страната.