Инфекциите на пикочните пътища са най-честите инфекциозни заболявания. Те са придружавани с често уриниране, болки в пикочния мехур и повишена температура, дори и болки когато не се уринира. Урината е обикновено с неприятна миризма, мътна и белезникава. При пациентите има често и силно желание за уриниране, но се отделя много малко количество урина.

Неправилно лекуваните инфекции, причинени от бактерии, придружени с отслабена имунна система, могат да доведат до бъбречна инфекция с повишена температура, болки, повръщане и кръв в урината.

Терапията е антибиотична, но с частичен успех при лечението на тези инфекции. По-продължителната употреба на антибиотиците, които работят добре в началото води до бързо повишаване на устойчивостта на бактериите. Тези бактерии проявяват способност да мутират и да се закрепват за стените на пикочните пътища, поради което се изписват други антибиотици.

Ето защо, по-препоръчително е да се използват естествени продукти, които не нарушават баланса на бактериалната флора и намаляват възможността за повторна поява на инфекцията.

Такъв е билковият екстракт УРОКСИН, който ефикасно облекчава симптомите на инфекция на пикочните пътища, поддържа в норма функциите на пикочо – половата система без да нарушава нормалната флора.

Как действа УРОКСИН?

Облекчава болката и дискомфортта при уриниране още на първия ден от употреба. Поддържа в норма защитните сили на пикочните пътища, намалява възможността от повторна поява на инфекция.

Може да се използва самостоятелно или като допълнение на антибиотична терапия, в зависимост от тежестта на инфекцията. „Уроксин“ е продукт, базиран на прецизната комбинация от билките мечо грозде, жълт кантарион, хвощ, чаревична коса, черна боровинка, известни със своето антибактериално и антипаразитно действие. Комбинацията от концентрираните извлеци на тези растения, предлага комплексна формула за поддържане нормалното функциониране на бъбреците, пикочния мехур, пикочните пътища и уретрата.Увеличава водоотделянето и спомага за пречистването на бъбреците. за профилактика на бъбречно-каменната болест. Фитонутриентите в „Уроксин“ са известни със силата си да потискат бактериите в уринарния тракт, което е доказано от съвременната наука. „Уроксин“, който е богат източник на биофлавоноиди и проантоцианидини тип А, благоприятства повишаването на естествената резистентност на покочоотделителната система.

За допълнителна информация за продукта, публикуваме линк към интернет страницата. Кликнете тук.