Справих се с високото кръвно налягане и си възвърнах потентността от доста по-млади години. Постигнах тези подобрения на здравето чрез безвредната помощ на билковия чай”ВИГАРД”. Сред приятели дори се шегувам, че показанията на чая подвеждат хората – дават го за нормализиране на кръвното, а за подобренията в половата активност нищо не се споменава…Това ми дойде като бонус!

Почти се бях примирил, че занапред трябва стриктно да си пия всеки ден хапчетата, да пазя диета и да се радвам, ако не вдигам често кръвното и ако не събирам двете граници/ т.е. да се пазя от опасните прединсултни състояния /. С „ВИГАРД”-а без да се усетя вляязох в нормалните граници за кръвното налягане. Пиех го сутрин и вечер вместо обикновените домашни чайове, с които от години сме свикнали вкъщи. Радостното е, че курса с чая приключи в края на пролетта и до ден днешен не съм вдигнал кръвното нито веднъж/ имам апарат и са мое спокойствие всеки ден си меря кръвното налягане поне по един път/.

Освен това се върнах и мъжкото самочувствие. Вече няколко години с жена ми съвсем бяхме преустановили интимните отношения и смятахме, че това си е съвсем нормално за нашите години… „ВИГАРД”-а опроверга това общоприето становище. Организмът ми си възвърна жизнеността и предишните интимни потребности. Сега с жената водим абсолютно редовен полов живот – сутрин и вечер, както на младини. Благодарение на този безвреден билков чай наистина забравих за възрастта…

Минчо Парушев, 76г., Каварна