100% тибетска медицина!

Тибетският чай с16 билки на Изток е познат от хилядолетия като „Виното на столетника”. У нас идва с търговското наименование „Вигард”. От древността до днес еликсирът помага безотказно средство при:

1. Високо кръвно налягане и Сърдечносъдови проблеми

2. Възстановява и увеличава потентността

Хилядолетната формула на лечителите от Изтока е позната през вековете като „Виното на столетника” или”Тибетски елексир за сърцето и кръвното налягане”.

Рецептата на уникалния чай от Тибет се разпространява за първи път у нас с търговското наименование „ВИГАРД”. Според световно признати кардиолози чаят гарантира ефикасност в битката срещу „Убиец№1 у нас” – сърдечносъдовите заболявания. „ВИГАРД” действа безотказно за смъкване на високото кръвно налягане, както и при т.нар. „играещо”кръвно и при събиране на долната и горната граница на кръвното налягане, т.е. при прединсултни, прединфрктни и др. тежки рискови здравословни състояния. Освен това той е мощен стимулатор на сърцето и цялостно подобрява кръвообращението като чисти кръвоносните съдове от опасните плаки. 16-те съставки в чая осигуряват също така и комплексно благотворно въздействие върху в всички органи и системи в организма, подсилват имунната защита, повдига либидото и затова лечебната формула през хилядолетията е наричана „Виното на столетника”.

Статистиката сочи, че вече десетилетие сърдечносъдовите заболявания са убиец №1 у нас, като главната причина е че българинът масово страда от кръвно налягане – над 2 млн. души са хипертониците. Ежедневно расте броят на пациентите с високи нива на холестерол, на триглицеридите в кръвта и на кръвната захар. Затова спомагат пушенето – повече от 3 млн. са пушачите у нас, злоупотребата с алкохол, заседналият начин на живот и като комплексен резултат – ранното застаряване на организма у сънародниците. А именно възрастните хора са най-уязвими за инфаркт, коментират кардоилозите. Все повече българи умират от инфаркт и инсулт. Сърдечносъдовите заболявания отнемат живота на 67,5% от всички починали и цифрите нарастват с всяка година. Така ние българите сме на първо място в Европа по смъртност в резултат от нарушения в дейността на сърцето, на кръвообращението и кръвоносните съдове. „ВИГАРД” е напълно безвредно природно средство срещу високото кръвно налягане, сърдечно-съдовите увреждания, затихналата с възрастта потентност. Изпитаният през вековете чай би трябвало да присъства във всеки български дом, твърдят специалистите по холистична медицина. За доказателство те дават накратко ефектите от приемането на хилядолетния „Елексир за сърцето и кръвното налягане”:

1. „Вигард” поддържа нормалната функция на сърцето при вече установени болестни състояния и стопява риска от сърдечно-съдови заболявания.

2. „Вигард” смъква кръвното налягане, както и нивата на лошия холестерол и на триглицеридите в кръвта.

3. ”Вигард” мощно стимулира възстановяването на болни след прекаран инфарт или инсулт.

4. „Вигард” гарантира изчистването на кръвоносните съдове от плаки и възвръща тяхната гъвкавост и нормална проводимост.

5. „Вигард” комплексно изчиства целия организъм от токсични и др. вредни отлагания, силно повдига имунитета.

6. „Вигард” е незаменимо безвредно средство за стимулиране на половата система, възвръща и повишена потентност в напреднала възраст.

7. „ВИГАРД” е специално адаптиран за максимално благотворно въздействие у нас.

За повече информация, поръчки и доставки на посочен адрес:

02/ 954 5620, 02/ 870 0296, 02/ 825 9870; 0885 111700, 0884 375752, 0885 977529, 0879 32364;

e-mail: [email protected]

www.dehiper-forte.bg