Течният еликсир „Артроксин“ е концентриран екстракт от две киселини, производни на бозвелията. Най-впечатляващото на тази формула е силата на тези киселини да създава процеси на възстановяване на хрущялната и костната тъкан, което в дългосрочен план може да предотврати артритното заболяване, като премахне първопричината за възникването на възпаление.

„Артроксин“ намалява болките в коленете и увеличава гъвкавостта им. Формулата подобрява притока на кръв към ставите при нарушения от спазми на кръвоносните съдове. Има данни, че по време на приема на продукта се наблюдава общо подобрение на сърдечно-съдовата, отделителната, ендокринната, пикочо-половата и други системи в човешкото тяло.

Най-важното за „Артроксин“ е неговото комбинирано действие. Продуктът овладява болката и подсигурява подвижността на ставите, но заедно с това е и силно противовъзпалително средство.

Формулата е разработена в течна форма и за разлика от много други препарати, които са в таблетен вид, се абсорбира много по-пълноценно и въздейства директно на клетъчно ниво. Това позволява продуктът да няма никакви противопоказания, да подсигури бързо действие и видими резултати още от първия прием. Освобождаването на активните компоненти протича дългосрочно и веднъж достигнал оптимални нива на насищане в организма, продуктът може да подсигури облекчаване на симптоматиките на артрозите за период от няколко месеца до година и терапевтичен ефект върху ставните огнища. По тази причина препоръчваме първоначален курс на лечение от три до шест месеца и поддържаща терапия два пъти годишно между един и три месеца в зависимост от тежестта и вида на проблемите с опорно–двигателната система.

„Артроксин“ се препоръчва при болки в кръста, дискова херния, дори мигрена. Добре се повлияват и пациенти с болест на Бехтерев, ревматоиден артрит, всички форми на остеопорози и артрози, шипове, ревматизъм, подагра, артрит.

Продуктът „Артроксин“ можете да поръчате директно на телефон 0877 72 10 40, както и на интернет страницата: http://tonik.info или в повечето аптеки в страната.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./