Има 5 растения, които в правилното съотношение са мощен комплекс срещу миоми, кисти на яйчниците, нередовна менструация, безплодие, бяло течение, акне и дори туморни образувания по женските органи и гърдите. Този комплекс е вложен в течния еликсир за женско здраве „Уоманиксин“.

За създаването на този концентриран извлек от фитонутриенти е използвана технология на нетермично водно–етанолово извличане на субстанциите, която гарантира пълия капацитет на всяка билка и запазването му във времето, без да се нарушават качествата и свойствата.

Комбинацията е особено подходяща за дамите в менопауза. „Уоманиксин” регулира хормоните и контролира процесите на усвояване на калция от костите и така спомага за здравето на опорно-двигателната система при жените в менопауза.

Петте билки, които са използвани за разработката на тази вълшебна тинктура „Уоманиксин“, са турта, невен, бял равнец, полски хвощ и петопръстник. Комбинацията от извлеци от тези растения е най-широкоспектърната формула, създавана до момента, която се бори с всичкипричини за възникване на заболявания на женската пикочо–полова система. Билките помагат при акне, екземи, пърхот, себорея, отводняват, нормализират метаболизма и по този начин ни правят по-красиви.

Препоръчително е продуктът да бъде приеман за по-дълъг период от време – между три и шест месеца, за да се натрупа в организма и да разгърне целия си потенциал.

„Уоманиксин“ можете да поръчате директно на телефон: 0877 72 10 40

Както и на интернет страницата: http://tonik.info/womanixin или в повечето аптеки в страната.

Цена:

1 бр. х 49 лв. + Безплатна доставка /Общо: 49 лв./

2 бр. х 45 лв. + Безплатна доставка /Общо: 90 лв./

3 бр. х 39 лв. + Безплатна доставка /Общо: 117 лв./