Майките риби обичат да прекарват колкото се може повече време с децата си и обожават занимания като рисуването и правенето на фигурки от пластилин. Детето в тях никога не умира.

Независимо дали вярвате в астрологията или не, ще бъдете изненадани да разберете, че тя може да даде много информация за това каква майка сте според вашия зодиакален знак. Дори тепърва да ви предстои да станете такава и да сте все още в трепетно очакване на своята рожба, може още сега да проверите как ще изглеждате в ролята си на родител. Вижте какво казват звездите за отличителните ви черти в зависимост от знака, под който сте родени. 

Овен

Майката овен постоянно търси нови и нови начини, чрез които да създаде по-хубаво детство за своето дете и да бъде родител за пример. Смята, че никой не знае по-добре от нея кое е най-правилното за малчугана. Понякога е склонна да не се вслуша дори в съветите на педиатъра.

Когато детето пораства, тя ще го стимулира и вдъхновява, ще го кара да излиза с приятели, ще прави най-зрелищните рождени дни. Тя е майка мечта. Може да се определи като лидер. Това е този родител, който се нагърбва с всички отговорности и организации на класа. В същото време майките овни са много нежни и внимателни.

Телец

Майките телци окуражават своите деца да имат цели и да ги следват. Представителките на тази зодия са силно загрижени за материалното благополучие на децата си и винаги ги насърчават в тяхното професионално развитие.

Те са търпеливи и се справят чудесно в напрегнати ситуации. В същото време са свръхзагрижени и се стараят да направят всичко за децата си. Понякога това рефлектира отрицателно и може да доведе до разглезеност и лошо поведение, което се изразява в отговаряне.

Вижте целия текст тук