Производители на високотехнологична апаратура и специалисти в областта на естетичната медицина представиха най-новите иновации за разкрасяване и подмладяване на Световния конгрес по естетична медицина в Монако

Световният конгрес по естетична медицина AMWC (Aesthetic & Anti-aging Medicine World Congress) е едно от най-значимите събития, на което производители и специалисти представят пред широката публика последните достижения и открития в сферата на естетичната медицина.

Тазгодишното, 15-то поредно издание на AMWC 2017 продължи от 6-ти до 8-ми април в конгресния център „Грималди Форум”, разположен на източната крайбрежна ивица на Монако. С внушителните си размери, сградата е пригодена специално да бъде домакин на значими международни конференции и изложения, на които за първи път светът научава за най-новите технологии и апарати, използвани при неинвазивни процедури за козметични корекции и подмладяване.

Изложение на модерна апаратура за естетична медицина

Атрактивна част от събитието е изложението на иновативни технологии и апарати за разкрасяване и подмладяване. Представители на престижни компании, предлагащи високотехнологични решения в грижата за лицето и тялото презентираха най-новите тенденции в практиките за борба с целулита, заличаване на бръчките и други несъвършенства по кожата.

Популярната вече и в България компания - БТЛ Индъстрийз представи възможностите на BTL Vanquish Me и BTL Exilis Elite

В качеството си на марка, която е еталон за качество в предлагането на медицинска техника, BTL не пропуска да вземе участие на всички значими конгреси, на които се обсъждат новости и тенденции от света на медицината. Компанията разполагаше с щанд, където присъстващите имаха възможността да се запознаят с иновационните апарати BTL Vanquish Me и BTL Exilis Elite. Те осигуряват безопасни неинвазивни процедури, а резултатът е забележим само след няколко терапии – по-свежа и стегната кожа, изгладени бръчки и дълготраен ефект.

Събитие с важна мисия

През годините медицинският форум получи статус на събитие с важна мисия, където присъстващите получават актуална информация за иновациите в естетичната медицина и по-голяма осведоменост по въпросите за забавяне процесите на стареене и поддържане на кожата млада и здрава.

Ценни отговори и полезни ориентири

Форумът бе възнаграден с голям световен интерес. Близо 10 000 участници от повече от 120 страни присъстваха на събитието, за да научат кои са най-новите технологии, продукти и практики в областта на здравния мениджмънт и грижата за кожата. Присъстващите имаха възможността да получат ценни отговори и ясни ориентири по въпросите за естетичната дерматология и хирургия, процесите на регенериране на клетките, подмладяващата и забавяща стареенето медицина.